Share on Social Media
Despre CorinTeens

Bună dragii mei fluturași literari,

Nu știu câți dintre voi urmăresc paginile de Facebook și Instagram ale Grupurilor Editoriale Corint, dar în ultimele zile am fost bombardați cu vești bune și ispitiți cu titluri fabuloase și prețuri de neratat.

Printre veștile cele bune, se numără și lansarea CorintTeens cel mai nou Grup Editorial Corint.

Toți adolescenții de peste 12-13 ani se vor îndrăgosti de la prima vedere de această colecție, iar iubirea lor va dăinui.

Echipa Corint pregătește cărți alese pe sprânceană, numai bune de citit în această perioadă de maturizare. Plăcerea lecturii se va cimenta, iar adolescenții de azi vor deveni cititorii devoratori de mâine.

Ce veți găsi în colecția CorinTeens? Răspunsul este: tot ce doriți. Titluri din tot spectrul literar, foarte atent alese pentru preadolescenții și adolescenții care trec prin acea perioadă, unică în viață, marilor schimbări, emoționale și fizice.

Colecția debutează cu două titluri și o promoție de neratat.

Casa de sare și amărăciuni de Erin. A. Craig

Un conac la malul mării și douăsprezece surori blestemate…

Odinioară erau douăsprezece, însă acum în sălile uriașe de la Highmoor răsună singurătatea. Patru dintre fete și-au pierdut viața, fiecare moarte fiind mai tragică decât cea dinainte – ciumă, o cădere pe scări, înec, o alunecare de la înălțime. Acum, prin toate satele din jur se zvonește că familia ar fi blestemată de zei.

Tulburată de viziuni fantomatice, Annaleigh bănuiește morțile surorilor sale nu  au fost simple accidente. Fetele se furișează seară de seară la baluri strălucitoare unde dansează până la ivirea zorilor în rochii de mătase și conduri scânteietori. Annaleigh nu știe dacă încerce le oprească sau se bucure și ea de aceste plăceri interzise. Mai ales pentru că nu știe cu cine sau cu ce – dansează ele de fapt.

Dar când relația lui Annaleigh cu un străin misterios și plin de secrete devine tot mai serioasă, fata știe trebuie descopere cât mai repede întunericul care s-abătut asupra familiei sale înainte de a-i cădea și ea victimă.

"Casa de sare și amărăciuni" este un roman captivant, plin de magie și de foșnet de rochii vaporoase pe holuri lungi și întunecate. Pregătiți-vă fiți prinși în mrejele lui!

Despre autoare

Lui Erin A. Craig i-a plăcut dintotdeauna să spună povești. După ce a absolvit Facultatea de Teatru a Universității din Michigan, a reușit să pună în scenă opere tragice cu cocoșați, fantome și clovni ucigași, iar apoi a hotărât că vrea să scrie romane la fel de înspăimântătoare. Este cititoare împătimită, fană înrăită a baschetului, colecționară de mașini de scris și, totodată, îi place să tricoteze. Erin locuiește în Memphis, alături de soțul și de fiica ei.

ERINACRAIG.COM

Șarpe și porumbel de Shelby Mahurin

O vrăjitoare și un vânător de vrăjitoare uniți într-o sfântă căsătorie. Povestea asta nu se poate sfârşi decât într-un singur fel – UN RUG ȘI UN BĂȚ DE CHIBRIT. 

În urmă cu doi ani, Louise le Blanc a fugit din clanul ei de vrăjitoare, adăpostindu-se în orașul Cesarine, renunțând la magie ducându-și zilele din ce putea fura. În orașvrăjitoarele ca Lou sunt temute, de aceea sunt vânate și arse pe rug.

Ca membru al Vânătorilor, ordin sub egida Bisericii, Reid Diggory și-a trăit viața călăuzindu-se după un singur principiu: pe vrăjitoare să n-o lași trăiască. Dar când Lou, încolțită, îi întinde o capcană, cei doi sunt siliți la un compromis imposibil se căsătorească. Lou, care nu-și poate ignora sentimentele din ce în ce mai puternice, totuși neavând cum să schimbe ceea ce este, trebuie facă o alegere.

Iar dragostea ne prostește pe toți.

DOI UNIȚI CA UNUL, PENTRU A SE IUBI, A SE ONORA SAU A ARDE. ODATĂ PĂTRUNȘI ÎN LUMEA FEMEILOR PUTERNICE, A MAGIEI NEGRE ȘI A IUBIRILOR INCREDIBILE DIN ACEST PRIM VOLUM, CITITORII VOR ARDE DE NERĂBDARE -ȘI CONTINUE PERIPLUL.

Despre autoare:

SHELBY MAHURIN a crescut la o mică fermă din statul Indiana, unde nuielele deveneau baghete magice, iar vacile dragoni. Imaginația debordantă nu i s-a îmblânzit odată cu vârsta, așa că a continuat să-și cultive creativitatea folosind acum cuvinte scrise, în loc de nuiele. Când nu plăsmuiește romane, Shelby urmărește serialul The Office și citește în mod obsesiv. Locuiește încă în apropierea fermei unde a copilărit, împreună cu soțul său și copiii ei pe jumătate sălbatici. "Șarpe și porumbel" este romanul ei de debut.

Duca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share on Social Media