Share on Social Media
La mulți ani…nouă!

La mulți, mulți ani nouă și vouă! Suntem împreună de doi ani și sunt nespus de fericită că astăzi este acea zi din an când fără să vreau îmi amintesc tot ceea ce am făcut de pe 13 Februarie 2014 încoa'.

readersrepublic_2_year

Anul acesta am descoperit niște autori fantastici care m-au lăsat să le descopăr cărțile și lumile minunate pe care le-au creat din nimic: Oliviu Crâznic, Emily A. Lawrence, Anamaria Ionescu și Andrei Trifănescu. Dar să nu o uităm și pe draga mea Monica Ramirez, care și-a lansat penultimul volum din seria „Alina Marinescu”.

03928

Citindu-le lucrările, am descoperit că încă mai există o graniță bine stabilită între Bine și Rău și că nu totul este un basm în lumea vârcolacilor, a strigoilor și a vampirilor. Am aflat că orice suflet distrus se poate vindeca dacă ai persoana potrivită lângă tine, oricât de negru este abisul și că prima iubire nu se uită nici după un deceniu în care ai pierdut orice legătură cu ea.

Alături de ei am descoprit secretele ascunse ale unui administrator misterios și că lumea încă poate fi salvată în orice eră, fie că este cea prezentă sau una extraterestră, pentru că încă mai e speranță.

Așa că privind în urmă îmi dau seama că deși m-am schimbat, în realitate am rămas aceeași:

Cea mai bună carte citită:

2nd anniversay

Obsidian de Jennifer L. Armentrout

Cea mai bună serie citită:

Soul's Desire de Emily A. Lawrence

Cea mai așteptată apariție:

Abis de Monica Ramirez

Cea mai proastă carte/serie citită:

Fascinație de Melissa Marr

Personajul preferat:

Ford din seria Alina Marinescu de Monica Ramirez

20141003_185851

Cel mai bun film fantasy văzut:

Hansel și Gretel, vânătorii de vrăjitoare

Cel mai așteptat film:

Divergent

Cel mai slab film văzut:

Beautiful Creatures

Actor preferat:

Yoo Ah In (Moon Jae Shin) din serialul Sungkyunkwan Scandal

Cel mai bun serial:

Nikita

03903

Cel mai grozav eveniment la care am participat:

Dubla lansare de carte de la Sala Radio

Însă vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat, like-uri, comentarii și cel mai important cuvintele voastre pe care le primesc atât în mediul online, cât și în viața de zi cu zi.

Voi ați fost cei care intrați aici zi de zi, citiți tot ceea ce aberez. Sunt fericită când văd că îmi urmați recomandărilor de filme, seriale și cărți și că uneori primesc câte un tagg pe Facebook cu o carte în postare de genul „thanks Reader's Republic”. Vă pup pe toți și sper ca la anul să fim noi și mulți alți prieteni noi.

D&E2

11 thoughts on “La mulți ani…nouă!

  1. Am cautat pe google ceva de genul cele mai bune bloguri cu carti recenzate si carti de recomandat , am intrat pe blogul unui tip parca si erau enumerate mai multe .Nu-mi aduc aminte blogul tipului ,Imi place f mult sa citesc si aveam nevoie de o recomandare pt o carte noua de citit si de achizitionat . Scuze de ortografie ,punctuatie dar scriu de pe telefon .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share on Social Media