Share on Social Media
Lansare de carte: Abis de M. Ramirez și Nume de cod Arkon de A. Ionescu

Hey dragilor, știu că nu v-am mai ținut la curent cu nici o lansare de carte în ultimul an, însă mi-am propus să reiau acest obicei și să vă aduc la cunoștință o lansare dublă de la începutul lunii Octombrie.

Vineri,03 Octombrie, la ora 17:30, Editura Tritonic vă învită la Casa Radiu - Sala Radio (Str. General Berthelot nr. 60-64, sector 1, București) pentru a participa la lansarea celui de cincialea volum al seriei Alina Marinescu semnată de Monica Ramirez, „Abis”, dar și la lansarea unui nou roman semnat de Anamaria Ionescu, „Nume de cod: Arkon”, volumul care începe seria „Sergiu Manta”. La acest eveniment vor participa Răzvan Dolea și Bogdan Hrib.

Alina Marinescu #5

„Deschid ușa apartamentului meu și rămân în prag un timp îndelungat. Din nou acasă. Pășesc înăuntru și închid ușa cu piciorul. Casă, dulce casă.
Aprind niște lumânări și mă îndrept către bucătărie pentru a-mi turna un pahar cu vin din sticla pe care am adus-o cu mine. Zâmbesc cu amărăciune. Pe masă se află un alt pahar cu o peliculă vișinie pe fund... vinul pe care n-am apucat să-l termin în ziua plecării s-a evaporat în eter, la fel ca anul care a trecut. Între timp, am fost capturată și spălată pe creier, transformată într-un monstru care și-a ucis un prieten cu sânge rece și acum iată-mă înapoi acasă, cu un alt pahar cu vin roșu în mână. Mă întreb dacă de data asta o să am timp să-l termin.
Găsesc o cutie goală din carton și-mi petrec următoarele ore la vânătoare de microfoane și camere video ascunse. Știu de ceva timp despre cele din sufragerie și dormitor, dar mai descopăr un set în bucătărie din pură întâmplare. Știam despre existența lor, dar înainte îmi petreceam atât de puțin timp acasă, încât nu mă deranjau cu adevărat. Acum, însă, nu mai suport ideea că Elite îmi înregistrează și analizează fiecare cuvânt și gest. Dacă nu le convine, Brett n-are decât să-și trimită asasinii. Îi aștept cu interes.” 
(Monica Ramirez, Abis)

Ana Maria Ionescu

„Nu poți să-ți croiesti un drum dacă nu știi de unde vii. Dar atunci când ești în război cu trecutul tău, mai mult ca sigur pierzi. Iar învinșii nu au prea multe variante.
Sergiu Manta s-a luptat cu soarta și a reușit să iasă din ratarea care i-a marcat debutul vieții. Specialist IT, soț și tată – pare un om împlinit. Dar când fantomele trecutului își arată chipul hidos, Manta decide să le vâneze, lăsând totul în urmă. Din acest moment nu mai există cale de întoarcere.
Ucide sau lasa-te ucis, par a fi opțiunile lui Sergiu. Ce va alege și mai ales, cum va reuși să se împace cu această alegere? Care dintre ele este răul cel mai mic? " 
(Ana Maria Ionescu, Nume de cod: Arkon)

1 thought on “Lansare de carte: Abis de M. Ramirez și Nume de cod Arkon de A. Ionescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share on Social Media