Share on Social Media
Leapșă: Curcubeul din bibliotecă

Hey dragilor, am furat de pe blogului lui Dede, Praf de stele, o leapșă drăguță pe care am modificat-o după propriul meu plac. Dede a folosit "Leapșa curcubeu" pentru toate cărțile pe care nu le-a citit și vrea să le citească, anul acesta. Eu am invitat curcubeul în bibilioteca mea pentru a-mi arăta o parte din cărțile pe care le-am citit, dar nu le-am recenzat sau adăugat pe Goodreads.

Roșu - "Scrisori din Insula Guersney" de Annie Barrows și Mary Ann Shaffer. Am citit această carte pentru clubul de lectură Adeventures after tea Book Club. Mi-a plăcut mult sentimentul de intimitate pe care l-am avut pe măsură ce întorceam paginile pentru că întregul roman este format din scrisorile dintre protagonista Juliet Ashton și prietenii săi.

Oranj - "Girl Online. Pe cont propriu" de Zoe Sugg. Încă de când am descoperit-o pe Zoe și fata ei online, mi-am dat seama că dacă nu pot scrie din plăcere, nu pot fi numit blogger. Așa că indiferent de impedimentele pe care le întâlnesc, voi continua să fac ceea ce îmi place și mă relaxează.

Galben -  "Eroi fără voie, o antologie a Secției 14" coordonată de Michael Haulică. Cred că recenzia acestei cărți va fi împărțită în două postări pentru că este o carte destul de stufoasă de nuvele, care deși aparțin genurilor fantasy și SF sunt foarte diferite. Mi-ar plăcea să-mi găsesc cuvintele potrivite pentru a vorbi despre fiecare poveste în parte.

Verde - "Jack Spintecătorul. Cimele din Whitecapel" de Kerri Maniscalco. Recomand acest thriller polițist din epoca victoriană (dacă nu mă încurc iar în perioade) tuturor celor care vor să încerce acest gen literar pe care eu îl iubesc. Audrey Rose este o tânără neobișnuită pentru secolul în care s-a născut întrucât își dorește să fie un medic legist, lucru destul de ciudat pentru o tânără a anilor 1800.

Albastru - "Girl Online" de Zoe Sugg. Acesta este a doua carte pe care am citit-o cu o protagonistă blogger (exceptând-o pe Katy din seria "Lux" de Jennifer L. Armentrout) și mi-a retrezit pasiunea pentru scris și citit., așa că de-a lungul timpului am vânat aparițiile Editurii Epica pentru că voiam neapărat să-mi completez colecția.

Indigo - "Cealaltă Regină" de Allex Trușcă. Este prima carte pe are am citit-o anul acesta și mi-a plăcut mult. Însă sunt trei luni de când încerc să-i scriu recenzia și nu pot pentru că este foarte bogată în simboluri și cuprinde o mulțime de evenimente care au impresionat cititorul din mine. Sper să reușesc să pun conținutul tuturor ciornelor pe care le am cap la cap și să public această recenzie cât mai curând posibil.

Violet -  "Girl Online. În turneu" de Zoe Sugg. Dap curcubeul acesta are toate cărțile din seria "Girl Online" pentru că mi-a plăcut foarte mult și chiar regret că nu am putut să le recenzez mai devreme (din diverse motive).

Pe lângă aceste cărți mai am de scris și recenziile de mai jos:

  • "Refugiul de la Stillhouse Lake" de Rachel Caine
  • "La jumătatea drumului spre mormânt" de Jeaniene Frost
  • "One foot in the grave" de Jeaniene Frost
  • "Grădina cu fluturi" de Dot Hutchison
  • "Și mă întunec" de Kiersten White
  • Toate cele patru volume ale seriei "Dincolo de moarte" de Adina Speteanu

Intenționez să scriu aceste articole, plus multe altele în următoarele trei luni așa că țineți-mi pumnii.

P.S. aș vrea să știu ce recenzie din cele mai sus ați vrea să citiți cât mai repede. 😉

Duca

2 thoughts on “Leapșă: Curcubeul din bibliotecă

  1. Mă bucur tare mult atunci când lumea “fură” de la mine lepșe. Înseamnă că îmi fac bine treaba! :)) Sunt curioasă și eu în legătură cu Girl Online și seria Adinei Speteanu. Poate le voi citi cândva anul ăsta sau poate următorul. Oricum, nu prea curând. :))

    1. Draga mea, dacă nici tu nu-ți faci treaba impecabil când vine vorba de blogging, sinceritate și creativitate, atunci nu știu cine mai face o treabă bună în zilele noastre. Parcă pe zi ce trece suntem din ce în ce mai bătrâni, posomorâți și leneși când vine vorba de vânat cărți din bibiliotecă pentru tag-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share on Social Media