Share on Social Media
Leapșă: 2017 review

An nou fericit să aveți cu toții!

Înainte de toate, îi mulțumesc Ghandei de la Jurnalul une cititoare pentru nominalizare și provoc orice blogger în a prelua această leapșă însă, în mod special, le nominalizez pe Simona de la Adventures after tea, Bookysme de la Praf de stele și pe Maco de la Booknation să o preia. ^^

  1. Câte cărți ai citit în 2017?

21 din 25 câte îmi propusesem anul trecut pe vremea aceasta. Destul de slăbuț, însă mi-am propus ca anul acesta să învăț din greșelile din trecut și să mă îndrept spre un viitor mai bun.

2.  Dintre ele, care a fost cea mai bună carte citită?

Îngeri și demoni” de Dan Brown pentru că acest autor m-a ajutat să înțeleg istoria, alimentându-mi imaginația cu idei conspiraționiste și pasiune pentru necunoscut.

3. Care e cel mai frumos citat pe care l-ai descoperit în 2017?

Cred că citatul nu este descoperit în 2017, ci mai degrabă în 2016, însă adevăratul înțeles l-am aflat abia la recitirea din anul acesta a romanului „Anotimpul pumnalelor” de Șerban Andrei Mazilu: „ Suntem doar fum într-un imperiu al umbrelor. Totul e irelevant. Totul e haos.” - pag. 254

4. Care carte citită în 2017 ţi-a displăcut/te-a dezamăgit cel mai tare?

Ragdoll. Ultima ta zi” de Daniel Cole, un thriller care nu m-a impresionat atât de tare pe cât îmi doream. Deși subiectul lui era unul cu adevărat promițător felul în care autorul a expus acțiunea m-a îndepărtat mai mult de personajele sale decât să mă apropie.

5. Ai participat la vreun eveniment literar anul acesta (lansare, târg de carte etc)? Dacă da, care a fost preferatul tău?

Anul acesta am fost la vreo trei evenimente: Vineri 13, Petrecerea Demonilor și Gaudeamus. Din cele trei, cred că am să aleg Gaudeamus-ul pentru că deși a fost extrem de obositor, acolo m-am revăzut cu toți oamenii dragi mie: de la edituri, autori, la bloggeri și simpli cititori,

6. Care este cel mai bun film pe care l-ai văzut în 2017?

Sincer, nu am reușit să mă uit la aproape nici un film. Mai mult am vegetat, așa că nu ar trebui să vă mire dacă de data aceasta voi sta pe tușă.

7. Care este cuvântul care rezumă cel mai bine anul 2017 pentru tine?

„Promițător” pentru că deși am început anul cu stângul, spre final aproape toate lucrurile s-au îmbunătățit, speranța născându-se în inimioara mea.

8. E vreun moment de anul acesta pe care nu vrei să-l uiţi?

Ar fi mai multe momente pe care nu aș vrea să le uit: primul tort făcut de mine de la zero, primul meu Gaudeamus „ca la carte”, fiecare nebunie făcută din ultima vreme.

9. Ce dorinţă ţi s-a împlinit în 2017?

Dacă aș spune-o, poate s-ar destrăma, însă un indiciu ar fi că am învățat să iert și să uit privind spre un viitor mai bun.

10. Scrie o dorinţă pentru anul 2018.

Îmi doresc foarte mult ca în 2019 să fiu un om mai bun decât sunt acum și decât voi fi mâine. Îmi doresc să creștem împreună frumos și armonios.

7 thoughts on “Leapșă: 2017 review

  1. Mulțumesc pentru nominalizare, Ducs! ❤ Sper că anul acesta să fie ceea ce îți dorești! 😘

    PS. Vezi că la ultima întrebare, ai zis de 2019. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share on Social Media