Share on Social Media
Despre Leda Bazaar

Bună fluturașii mei bibliotecă, ce mai faceți?

Îmi pare rău că am lipsit din mediul online, dar am fost prinsă cu proiecte pentru acasă și serviciu și până ieri nu am avut nici energia și starea de spirit necesare ca să mai citesc sau să mai scriu.

Articolul "salvator", însă, a venit din partea Editurii Corint care nu de mult a lansat o nouă colecție destinată romanelor cu personaje feminine curajoase, dar totodată fragile, și gata de aventură ce ne vor purta prin Monaco, alături de Grace Kelly, prin Parisul lui Coco Chanel sau printr-un orășel din statul Connecticut.

Este o colecție despre afaceri, invidie, planuri perfide, toate învăluite în iubire, tandrețe și pasiune, fiind un bazar al trăirilor și imaginației în care vom regăsi spiritul feminin așa cum a fost el dintotdeauna, seducător și provocator.

În prezent pe rafturile acestei colecții regăsim titlurile Ultima doamnă Parrish de Liv Constantine și Ne vedem în Monaco! de Hazel Gaynor și Heather Webb.

Ultima doamnă Parrish de Liv Constantine

Amber Patterson s-a săturat până peste cap de propria soartă. S-a săturat să fie un nimeni: o femeie banală, greu de remarcat, care nu iese cu nimic în evidență. Merită mai mult – o viață călăuzită de bani și putere, întruchipată de zeița blondă, cu ochi albaștri, Daphne Parrish, care nici măcar nu apreciază ce are.

Pentru toată lumea din orășelul rezidențial Bishops Harbor, din Connecticut, Daphne – președinta unei asociații filantropice – și soțul ei Jackson – mogul al afacerilor imobiliare – formează un cuplu desprins din basme.

Invidia o macină pe Amber. Însă tânăra pune la cale un plan perfid. Se folosește de compasiunea de care dă dovadă întotdeauna Daphne, pentru a se insinua în familia Parrish. În scurt timp, îi devine cea mai intimă prietenă, călătoresc împreună în Europa și se apropie tot mai mult de Jackson. Doar că trecutul ei întunecat ascunde un secret care îi poate distruge tot ce a clădit.

Plin de răsturnări de situație șocante, care conduc spre un final spectaculos, volumul "Ultima doamnă Parrish" este un thriller savuros, scris cu talent seducător.

Despre autoare:

LIV CONSTANTINE este pseudonimul surorilor Lynne Constantine și Valerie Constantine. Despărțite de trei state, cele două autoare din America și-au petrecut zile întregi construind intrigi pe Skype și pe e-mail. Ele recunosc că au dobândit talentul de a scrie cărți pline de suspans din vremea copilăriei, când se bucurau de poveștile spuse de bunica lor grecoaică.

Puteți afla mai mult despre Lynne și Valerie pe livconstantine.com.

Ne vedem în Monaco! de Hazel Gaynor și Heather Webb  

Având drept decor povestea de dragoste surprinzătoare și nunta legendară din anii 1950 a actriței Grace Kelly cu prințul Rainier de Monaco, romanul autoarelor de bestselleruri Hazel Gaynor și Heather Webb își poartă cititorii într-o aventură strălucitoare, scăldată de soare, pe Coasta de Azur. Ne vedem în Monaco! este unroman încântător și pasional despre puterea destinului. Starurile de cinema și paparazzii sosiți la Cannes pentru festivalul de film fac orășelul să pară neîncăpător,însă Grace Kelly, cea mai urmărită personalitate, caută doar să se ascundă de blițuri. Atunci când Sophie Duval, tânără creatoare de parfumuri, o adăpostește în buticul ei pe miss Kelly de un anume reporter britanic deranjant de insistent, pe nume JamesHenderson, între cele două femei ia naștere o legătură intensă, care va continua de-a lungul a treizeci de ani de prietenie, dragoste și tragedie.

James Henderson nu poate uita scurta întâlnire cu Sophie Duval. Așa că, în ciuda vinovăției pe care o simte atunci când pleacă de lângă fiica sa, el acceptă să fie reporter la nunta secolului, îmbarcându-se de la New York pe S.S. Constitution, alături de Grace Kelly și de invitații ei. La Monaco, pe măsură ce se face simțită febra nunții, iar pasiunile și spiritele se aprind, James și Sophie – ca și prințesaGrace – trebuie să decidă ce sunt dispuși să sacrifice pentru dragoste.

Despre autoare:

HAZEL GAYNOR este autoarea multipremiată de ziarele New York Times, USA Today și Irish Times a bestselleurilor "The Girl Who Came Home", "A Memory of Violets", "Fata de la Savoy", "The Lighthouse Keeper’s Daughter" și coautoare, împreună cu Heather Webb, a romanului "Last Christmas in Paris". Hazel a fost desemnată de Library Journal unul dintre cei mai importanți zece scriitori debutanți ai anului 2015. Romanele ei au fost traduse în paisprezece limbi. Tânăra autoare trăiește în Irlanda alături de soțul ei și de cei doi copii ai lor.

HEATHER WEBB este autoarea bestsellerurilor "The Phantom’s Apprentice", "Rodin’s Lover", "Cum să devii împărăteasă" și coautoare a "Last Christmas in Paris". Romanele ei au fost traduse în douăsprezece limbi. Heather este, de asemenea, editor, public speaker și blogger. Locuiește în New England, alături de familia ei și de un iepuraș curajos.

Vouă cum vi se pare această nouă colecție?

Duca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share on Social Media