Share on Social Media
Pagini din jurnal: Bun venit 2015!

La Mulţi Ani şi un An Nou fericit, plin de realizări şi multe cărţi citite!

Party Girl

Îmi pare nespus de rău că am întârziat cu aceste urări, însă până acum am fost în acel stadiu de recuperare şi revenire după o vacanţă pe care abia o aşteptam.

Înainte de 19 decembrie mă simţeam atât de obosită şi indispusă, încât eram dispusă să mă cert cu oricine pentru orice. Nu mai aveam poftă de citit sau de scris şi nici măcar nu îmi aminteam prea bine ce am făcut din toamnă şi până în momentul respectiv. Dar aşa cum a venit, vacanţa a şi plecat, la fel ca şi anul 2014.

Privind în urmă îmi dau seama că a fost un an ca oricare altul: cu bune şi rele. La fel ca şi în ultimele dăţi, nu am reuşit să îmi completez goal-ul pe Goodreads, însă poate că anul acesta voi reuşi. Cine ştie?

Sincer, regret că nici în 2014 nu am ajuns la târgul de carte Gaudeamus şi că am ratat ultimele trei lansări de carte ale Adinei Speteanu (am auzit că seria „Dincolo de moarte” este superbă), iar lista continuă cu multe alte evenimente la care nu am putut participa 🙁

Însă pentru anul acesta mi-am promis un singur lucru: nu-mi mai promit nimic. Mă voi lăsa pur şi simplu purtată de val să văd unde ajung.

Winter at Hogwarts

Momentan am câteva treburi şi cărţi neterminate din 2014 cum ar fi „Harry Potter şi Prizonierul din Azkaban”, „Testul Fierului” şi „A doua lună plină”, pe care sincer nu am idee când le voi termina.

Şi ca reţeta să fie completă, mai am şi nişte proiecte pentru şcoală de care nici măcar nu m-am atins în ciuda faptului că o colegă chiar mi-a trimis un model de proiect. Lenea asta s-a moştenit inclusiv în noul an şi nu cred că voi scăpa prea curând de ea.

Dar cu toate acestea am avut o vacanţă de basm. Am mers acasă şi mi-a revăzut familia, am recitit câteva cărţi din seria mea preferată, chiar dacă probabil o voi termina undeva în Februarie -  Martie şi m-am bucurat din plin de cadouri, veselie şi cozonaci.

Sincer, am avut o vacanţă aproape ca la Hogwarts, petrecerea de Crăciun mutându-se aproape la fiecare cină.

Şi pentru că eu încă mă simt în vacanţă şi încă mai plutesc pe un norişor de puf, voi prelungi concursul în desfăşurare până pe 25 Ianuarie.

Aşadar şi prin urmare, eu vă pup şi vă urez o săptămână frumoasă şi un an excelent ^^

D&E2

6 thoughts on “Pagini din jurnal: Bun venit 2015!

  1. Multumim!! La multi ani si un an nou asa cum va doriti!! 😀
    Nu esti singura! :)) Vacanta asta a trecut rapid si, la inceput, imi ziceam ca vreau sa termin unele cursuri de transcris, asa mai recapitulam putin, plus multe alte chestii, dar noroc ca incep miercuri si mai am astea doua zile la dispozitie sa fac macar o parte din ce mi-am propus.
    Anul acesta, mi-ar placea ca in orasul meu sa fie mai multe lansari de carte, sa trec cu brio peste prima mea sesiune, care se apropie cam repede si, in rest, totul sa vina de la sine. 🙂

  2. La mulţi ani şi ţie! Eu cred că mă număr printre puţinii norocoşi care mai au o săptămână de vacanţă. În ceea ce priveşte seria Dincolo de moarte şi eu am auzit că e foarte interesantă şi de-a dreptul superbă. Sper să am ocazia să o citesc cât de curând!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share on Social Media