Share on Social Media
Pagini din jurnal: Primul meu Kindle

Dragă jurnalule și dragi cititori,

Știu că sunt în urmă cu postările și că trebuia să scriu planificarea postărilor pentru această săptămână, dar astăzi a fost o zi cu adevărat memorabilă.

Kindle

Cândva, am fost la o lansare de carte unde nimeni nu știa cine sunt, ce îmi doresc și ce vreau de la viață.

La rându-mi nici eu nu am știut că cineva din cafeneaua aceea avea să devină îngerul meu păzitor din umbre care apare atunci când mă aștept mai puțin.

Așa că astăzi, am primit un kindle. Un kindle doar al meu. Un kindle unde pot să citesc în voie, fără să mai chinui telefonul (a cărui baterie începea să mă lase), fără să îmi prăjesc poala ținând laptopul în poală. Acum, am un kindle mic, subțire, delicat și al meu.

Vreau să îi mulțumesc pentru acest dar minunat cadou pe care îl voi prețui pentru eternitate. Nici nu știu cu ce carte să încep, pentru că sunt prea multe, iar lista de pe Goodreads o dovedește.

Acum nu știu ce să mai zic, sunt prea emoționată și încântată de noua mea jucărie. Sper să am timp să mă bucur de ea așa cum vreau.

D&E2

14 thoughts on “Pagini din jurnal: Primul meu Kindle

 1. Wow, felicitari! Eu am refuzat o perioada lunga de timp ideea de ebook, pentru ca imi place sa simt cartile, insa am plecat in afara si n-am putut sa imi iau in spate toata biblioteca, asa ca am inceput sa citesc pe ebook-ul sotului meu pana i-am prins gustul, apoi am primit unul doar al meu, de ziua mea :D. Stiu exact care este starea de incantare pe care o ai, pentru ca si eu am avut exact aceeasi stare cand a venit. Nu-mi venea sa cred cat de fain e. Spor la citit! 🙂

  1. Multumesc Ema. Eu mi-am dorit un e-reader de cand a aparut pentru prima data pe piata.

   P.S. multumesc pentru e-mail. A fost cu adevarat emotionant.

   1. Stii ce e f tare la e-reader? Faptul ca te tine foarte mult timp bateria. Al meu ma tine aproape o luna, si citesc o gramada pe el 🙂

 2. felicitari, la cat mai multe e-book-uri citite 😀
  pe mine nu ma atrag astfel de jucarii, prefer cartile in format fizic <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share on Social Media