Share on Social Media
Recenzie: Cum să nu te lași dus de nas de o fată sub… acoperire de Ally Carter (Fetele Gallagher #3)
Fetele Gallagher #3

V-am zis eu că titlurile sunt exagerat de lungi, nu?

Rezumatul volumului al treilea din seria „Fetele Gallagher” ar fi următorul:  Cammie și Macey (care de altfel este și cea mai normală fată din toată breasla) sunt părtașe la un atac în Boston unde ținta părea să fie chiar  Macey. Desigur că tânăra este fiica unui important om politic al Statelor Unite și era perfect normal ca să se dorească răpirea ei, numai că s-a creat o mare confuzie pentru că ținta în realitate era Cammie. De ce? Nu am nici cea mai vagă idee.

O opinie negativă nu prea am pentru că a fost ceva acțiune și situația s-a întors radical. Ba chiar la un moment dat începuse sa îmi placă cum Zach apărea și dispărea, evervând-o groaznic pe Cammie care era disperată să afle răspunsuri la zecile ei de întrebări.

Cred că acesta a fost și motivul pentru care acest volum a scos de la mine trei steluțe pentru că a avut acțiune, sau cel puțin începutul a avut ceva mai multă acțiune și a început să îmi placă.

Dar așa nu am fost prea impresionată la modul serios, chiar dacă aceasta carte a fost mai interesantă față de precedentele pentru că nu s-au mai făcut interpretări ale băieților, nu s-au mai făcut crize de personalitate gen „asta ce înseamnă?” sau „ce a vrut să spună cu adevărat când a zis asta?”. Ci doar s-a apropiat ceva mai mult de ideea de o carte cu spioni.

Titlu: Cum să nu te lași dus de nas de o fată sub... acoperire

Titlu original: Don't Judge a Girl by Her Cover

Autor: Ally Carter

Editura: LEDA

Anul publicării: 2012

Nota: 3/5

2 thoughts on “Recenzie: Cum să nu te lași dus de nas de o fată sub… acoperire de Ally Carter (Fetele Gallagher #3)

  1. Ma bucur ca a inceput sa-ti placa, macar putin, seria :)) De ce era Cammie tinta o sa vezi in volumul urmator, care sper sa-ti placa ^^ Imi amintesc ca la inceputul volumului si eu credeam ca Marcey era tinta, dar in timp ce citeam incepusem sa ma gandesc de ce rapitorii nu au fost mirati ca doua fete normale pot sa se lupte asa cum au luptat cele doua.

    1. Am citi si al patrulea volum draga mea si sunt la fel de in ceata ca un orb pe intuneric. Totusi am decis ca aceasta este una din seriile de care nu vreau sa ma mai ating multa vreme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share on Social Media