Share on Social Media
Recenzie film: Soldatul iernii (Căpitanul America #2)
Capitanul America #2

Acțiunea filmului se petrece în prezent, și avem ocazia sp aflăm secretele din spatele creării S.H.I.E.L.D. dându-ne seama că sunt unele războaie care dăinuiesc chiar și după 70 de ani.

Hydra nu și-a găsit sfârșitul odată cu Craniul Roșu și cine i-a oferit motoul „dacă tai un cap, răsar două” a avut dreptate. Hydra încă trăiește, iar personajele pe care noi le consinderăm dragi se dovedesc a fi niște trădători în timp ce suspecții devin eroi.

Și cu toate acestea am fost plăcut surprinsă și de faptul că am revăzut-o pe Natasha Romanoff aka Black Widow. Acum roșcata face echipă cu Steve pentru a salva atât lumea cât și agenția S.H.I.E.L.D. de nebunii după putere care își spun Hydra.

Am o curiozitate: voi credeți că soldatul iernii este Căpitanul America? Eu asta am crezut, însă am fost surprinsă să văd că acest titlu nu îi este acordat eroului care a dormit timp de 70 de ani într-un iceberg, ci altcuiva. Unui personaj pe care nu credeam că îl voi revedea și în partea a doua, însă aparent creatorii Marvel încep să se specializeze în arta șocării publicului: ucid personaje, doar ca apoi să revină în mod misterios.

Capitanul America #2

Titlu: Căpitanul America: Soldatul Iernii

Titlu original: Captain America: The Winter Soldier

Distribuție: Chris Evans (Căpitanul America), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Scarlett Johansson (Black Widow)

Anul lansării: 2014

Nota: 5/5

3 thoughts on “Recenzie film: Soldatul iernii (Căpitanul America #2)

  1. Am vazut si eu ieri filmul si am fost placut surprinsa de acesta. Povestea a fost interesanta si mi-a placut sa o revad pe Natasha, aceasta fiind unul dintre personajele mele preferate. Cat despre invierea anumitor personaje, din ce imi amintesc eu, asa era povestea si in benzile desenate 😕

  2. Povestea a fost interesanta, dar nu e genul meu , si am ramas putin trista ca mi-a luat din timpul meu pretios, in care as fi citit ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share on Social Media