Share on Social Media
Recenzie film: Cod Roșu la Casa Albă
Cod Rosu la Casa Alba

Abia am venit de la acest film si am impresia ca am uitat tot ce am văzut. Aș putea să caut pe net chestii despre el și actori și să încep să turui verzi și uscate despre cât de mult mi-a plăcut.

Am fost la acest film datorită unui concurs pe care l-am câștigat acum două săptămâni la revista Cool Girl. Nici nu știu de ce am participat pentru că nu citisem o literă, despre film, probabil că ăsta mi-a fost norocul, iar în timpul lui, m-am relaxat și am uitat de proiectele plicticoase pentru facultate.

Filmul este despre un atentat al teroriștilor coreeni asupra Americii și desigur preiau controlul Casei Albe. După ce aruncă jumătate de clădire în aer, îl aruncă prin două etaje, îl impușcă, înjunghie și mai știu eu ce, super eroul Mike (Gerard Butler) rămâne întreg.

Bun, dacă vreți să vedeți chestii mișto din Casa Albă, cum ar fi dormitoare, culoare secrete și eventual SUA în ruină, vă invit cu dragă inimă să urmăriți acest film. A fost simpatic și pe la mijloc eram full de adrenalină, deși nu am făcut altceva decât să mă holbez la explozii, implozii și să beau Nestea ^^

Titlu: Cod roșu la Casa Albă

Titlul original: Olympus has Fallen

Distribuție: Gerard Butler (Mike Banning), Aaron Eckhart (Președintele Benjamin Asher), Rick Yune (Kang), Morgan Freeman (Speaker Trumbull)

Anul lansării: 2013 

Rate: 4/5

http://www.youtube.com/watch?v=vwx1f0kyNwI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share on Social Media