Share on Social Media
Recenzie film: Gazda
Gazda

Am citit cartea acum... mulți ani :)) și am văzut filmul acum... multe secunde. Nu am fost la cinema să-l vad pentru că deja îl citisem. Dar am auzit atâtea păreri bune despre el, încât nu m-am putut abține să nu îi dau un search pe Google si să-l caut. L-am găsit și am rămas ceva de genu „unde eram când am citit asta?”.

Actorii au fost aleși OK, nu am ce să mă plâng de ei, deși Ian... eu îl vedeam mai frumos în carte și cu ochii albaștri. Și tot din amintirile mele din copilărie, Kyle nu murise? Parcă era și o înmormântare pe acolo pe undeva. Tot filmul a fost un mare carusel de idei. Cred că era mai potrivit pentru un serial sau mini-serial. Sau orice altceva. Prea multe idei, prea puțin timp. Mult prea înghesuite.

Mi-au plăcut actorii și... m-am pierdut. Nu știu ce mi-a mai plăcut. Căutăroarea a fost vrăjitoare în ambele locuri, iar povestea este bună. Cel puțin în carte. În film am impresia că nu s-au transmis toate emoțiile. Singurul lucru reușit, după mine, sunt ochii :)). Nu știu de ce, dar probabil că dacă nu erau ochii, nu m-aș fi gândit ever că mă uit la „Gazda”.

Cam atât am eu de zis despre film. Mai mult nu prea știu ce să zic. M-a cam lăsat rece și deloc impresionată. Cred că se putea mai bine de atât.

Titlu: Gazda

Titlul original: The Host 

Distribuție: Saoirse Ronan (Melanie Stryder / Wanda), Max Irons (Jared Howe), Jake Abel (Ian O'Shea), Diane Kruger (Căutătoarea / Lacey), William Hurt (Jeb)

Anul lansării: 2013 

Rate: 3/5

4 thoughts on “Recenzie film: Gazda

  1. Pe mine filmul nu m-a impresionat.
    Cartea mi-a placut enorm de mult.Singurul lucru din film pe care l-am placut a fost actorul care l-a interpretat pe Jared 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share on Social Media