Share on Social Media
Recenzie: Jocul minciunii de Sara Shepard (Jocul minciunii #1)
Jocul Minciunii #1

Nu știu voi, dar eu consider această serie ca fiind un thriller. Nici vorbă să fie una din zecile de cărți de duzină cu care sunt obișnuită. Deși, din câte am înțeles, autoarea cam are stilul de a ucide pe cineva și de a nu lăsa să se știe cine este criminalul decât în ultimul moment.

Este adevărat că există un lucru care mă deranjează la ea: de ce mereu acțiunea trebuie să se petreacă în lumea de fițe a Americii? Nu putea să facă și ea o carte cu muritorii de rând? Adică cu fiecare pagină, îmi dau seama că vreau să am și eu o viață ca a personajelor din carte.

Povestea este destul de simpatică, chiar dacă are o tentă de telenovelă.

Niște gemene au fost separate când erau micuțe: Emma și Sutton. Una bună, alta rea. Una săracă, alta bogată. Una cu o mulțime de prieteni, alta cu un prieten. Una cu o familie normală, alta cu o familie imaginară, iar lista poate continua. Spre deosebire de sărmana soră, Prințesa a deranjat atât de multă lume, încât a fost ucisă, iar Emma se vede nevoită să își asume identitatea surorii sale pentru a găsi criminalul.

În acest prim volum există atât de mulți suspecți încât, degetele de la mâini și picioare nu-ți ajung ca să îi numeri, însă cu fiecare cercetare de-a Emmei, numărul lor scade, dar vin alții noi. Desigur este și un tip super drăguț, Ethan, care descoperă adevărul și sper ca până la sfârșit cei doi vor fi împreună pentru că aparent am descoperit cuplul meu preferat. ^^

Titlu: Jocul minciunii

Titlu original: The Lying Game

Autor: Sara Shepard

Editura: LEDA

Anul publicării: 2011

Nota: 5/5

4 thoughts on “Recenzie: Jocul minciunii de Sara Shepard (Jocul minciunii #1)

  1. Ma bucur ca ti-a placut cartea si mai ales ca si tu esti fana cuplului Emma-Ethan ^^ Sara Shepard are un stil aparte de a scrie, reuseste sa mentina suspansul si sa te provoace sa suspectezi impreuna cu Emma pe toata lumea, incercand sa-ti dai seama de cine a fost ucisa Sutton, iar acest lucru ma face sa astept cu nerabdare si celelalte carti din serie.

    1. Bineînțeles că sunt pro Ethan – Emma. Ethan este personajul meu preferat din carte pentru că este singurul personaj imprevizibil de aici. Nu aș putea să îi rezist.

  2. O serie draguta care are in prim plan gemene. Dupa Micutele Mincinoase cred ca Sara Shepard a dat lovitura cu aceasta serie. Nu am nici una dintre ele dar am vazut putin din serialul Micutele Mincinoase.

    1. Și crezi că merită serialul? Eu sunt tentată să îl vizionez după ce termin cu Gossip Girl. Și dacă nu mă înșel și seria aceasta a fost ecranizată, însă la fel ca în Jurnalele Vampirilor, totul este diferit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share on Social Media