Share on Social Media
Recenzie serial: Arrow (sezonul #1)

Dragi cititori împătimiți (pot să vă spun așa?), m-am tot luat cu cititul și cu povestitul despre mine și chiar am uitat să vă spun ceva foarte important și anume la ce serial mă uit în această perioadă: „Arrow”.

Dap, acum abia aștept ziua de Joi când apare un nou episod din primul sezon al acestui serial care mi-a captat atenția nu doar datorită faptului că este bazat pe o serie de benzi desenate cu eroi de la DC, dar și pentru că actorii sunt perfecți pentru rolurile pe care le interpretează, mai ales Stephen Amell. Vreau să spun că pe mine m-a convins că și-a petrecut ultimii ani din viață izolat pe o insulă uitată de lume.

Iar povestea sună cam așa: Miliardarul Oliver Queen trăiește! Acesta a naufragiat pe o insulă timp de cinci ani, unde a învățat că dacă vrei să trăiești, trebuie să fii o persoană dură și cu inimă de gheață, iar sentimentele nu trebuie investite decât în persoanele care într-adevăr merită.

Și totuși cum de acest tânăr care are lumea la picioare, devine Justițiarul cu Glugă? Foarte simplu: în urmă cu cinci ani, el împreună cu iubita lui (sau mă rog sora iubitei sale, Sarah) și tatăl acestuia, au plecat cu iahtul familiei într-o croazieră care s-a terminat cu un coșmar: toată lumea a murit, mai puțin el și misiunea pe care tatăl acestuia i-a dat-o: „supraviețuiește și îndreaptă-mi greșelile pe care le-am făcut acasă”.

Oliver a supraviețuit pe insula Iadului unde o mulțime de soldați sunt chitiți să îl ucidă. A supraviețutit, iar acum este Justițiarul cu Glugă din Starling City și printre aventurile sale, face o legătură între prezent și ultmii cinci ani din viața sa.

Mie îmi place povestea foarte mult, și deși nu mă pricep deloc să scriu despre filme și seriale, sper că alături de voi să învăț să îmi dezvolt această abilitate, iar în viitor sper să fiu o bloggeriță mult mai bună decât sunt acum.

P.S. Am uitat să precizez că astăzi am reușit să îl conving și pe tata să se uite la acest serial, welcome to the dark side daddy >:)

Titlul: Arrow 

Distribuție: Stephen Amnell (Oliver Queen), Katie Cassidy (Laurel Lance), David Ramsey (John Diggle), Willa Holland (Thea Queen), Emily Bett Rickards (Felicity Smoak), Colton Haynes (Roy Harper), Manu Bennet (Slade Wilson), Paul Blackthrone (Quentin Lance)

Anul difuzării: 2012 - 2013

Notă: 5/5

Duca

2 thoughts on “Recenzie serial: Arrow (sezonul #1)

  1. Am auzit despre acest serial. Eu nu am decat Shadowhunters pe care il urmaresc cu interes. Am mai avut Bitten insa mi s-a terminat 🙁 . Mie frica sa incep milioane de seriale si dupa sa le las deoparte. Daca incep unu macar sa-l vad cap coada. Si Lucifer l-am inceput. De la o prietena stiu despre acest serial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share on Social Media