Share on Social Media
Recenzie serial: Legend of the Seeker (sezonul #2)
LOTS_27x40Poster_v3.indd

Nu știu de ce, dar încep să fiu din ce în ce mai convinsă că odată cu trecerea timpului, omul o ia razna. Și cred că aceasta este o regulă care se poate aplică și serialelor. Dacă primul sezon din „Legenda Căutătorului” a fost de 3 stele, aș putea să-i ofer 2 stele acestui sezon, sau cel puțin poveștii.

Desigur că povestea a fost destul de interesantă, însă uneori am fost uimită de acțiunile disperate ale anumitor personaje. Salturi în timp, lumi paralele, iubiri imposibile și toate cele, pe mine au început să mă lase rece.

Totuși trebuie să recunosc că am fost de-a dreptul fascinată de atitudinea Carei (Tabrett Bethell). Acea Mordsith care l-a ajutat pe Richard să-l omoare pe Darken Rhal.

Alături de Cara, călătoria protagoniștilor a fost cu adevărat mai suportabilă și amuzantă. Tentativele ei de a fi mai bună au fost extrem de amuzate. Totuși ea s-a remarcat și prin faptul că a rămas autentică. Mereu spunea ce gândea și nu s-a lăsat influențată de lumea din jur decât numai atunci când era strict necesar.

Richard este frate cu Darken Rhal și implicit noul Lord Rahl, dar refuză titlul, complică lucrurile, te face să vrei să îi dai cu ceva în cap și în cele din urmă să te întrebi de ce nu este cu Kahlan. Păi nici eu nu prea am înțeles care e faza că el oricum și confesat și neconfesat e ca un cățel după ea, acum parcă mai rău decât în primul sezon.

Iar Zedd, păi el este la fel de Zedd ca și până acum, iar împreună cu Cara face o echipă grozavă. Din perspectiva mea, cei doi au dus tot sezonul pe umeri. Restul au fost doar niște umbre care încercau să se facă vizibile. Nu am prea multe de comentat despre acest sezon. Am fost destul de dezamăgită de evoluția lui. Păcat, pentru că povestea chiar avea potențial.

Titlu: Legenda Căutătorului

Titlu original: The Legend of the Seeker

Actori: Craig Horner (Richard Cypher), Bridget Regan (Kahlan Amnell), Bruce Spence (Zeddicus Zu'l Zorander), Craig Parker (Darken Rahl), Tabrett Bethell (Cara Mason)

Anul difuzării: 2009

Nota: 2/5

1 thought on “Recenzie serial: Legend of the Seeker (sezonul #2)

  1. Nu am vazut inca serialul, dar poate il voi urmari in vacanta. Din recenziile tale am vazut ca este destul de interesant si pare genul de serial care merita vazut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share on Social Media