Share on Social Media
Recenzie serial: Nikita, sezonul #2
Nikita #2

Nu pot să cred cât de palpitant a fost acest sezon. Pur și simplu am fost prinsă de el până la ultima secundă. Și dacă în sezonul #1 eram fără un personaj care să îmi placă, acum situația s-a schimbat.

În primul sezon al serialului am fost impresionată de puterea protagonistei care se ridica de fiecare dată când cădea și am fost profund dezamăgită de trădarea lui Alex din ultimul episod și trebuie să recunosc că mă așteptam ca acest sezon să fie despre Nikita care încearcă să o recâștige de pe Alex de partea ei. Însă nu a fost așa. A fost o lecție despre perseverența și dorința de a merge mai departe chiar dacă lucrurile sunt într-o lumină defavorabilă.

Acest sezon a fost împărțit în două povești: povestea cutiilor negre (harduri pline de informații strict secrete ce conțin detaliile misiunilor întreprinse de Divize) dar și ascensiunea și decăderea Amandei.

Pornind cu Michael (Shane West) dintr-o cameră de hotel, până în episodul 23, Nikita ajunge să aibă suficienți prieteni cât să-și creeze propriul cartier general anti-Divizie.

Birkhoff #1

Printre acești prieteni se numără Seymour Birkhoff (Aaron Standfort) care este pur și simplu un geniu nu doar al calculatoarelor, ci și al glumelor proaste dar în același timp extrem de amuzante. Alexandra Udinov aka Alex (Lyndsy Fonseca) care în cele din urmă realizează că nicăieri nu este mai bine ca acasă și că cel mai bine este atunci când o echipă este mică, nu o armată, plus alți câțiva recruți pe care vă las pe voi să îi descoperiți singuri.

Acest sezon a fost plin de întorsături spectaculoase de situație dar și de multe relații care s-au înfiripat. Cine ar fi crezut că Birkhoff poate fi mai mult decât un pervers sau că pe Alex o așteaptă surpriza vieții în conacul în care a crescut?

Și mai mult cine va conduce Divizia atunci când Percy va muri?

Ei bine, aici este clar că va fi un joc al puterii unde nu puțini vor fi cei care vor muri...

Titlu: Nikita

Titlu original: Nikita

Anul difuzării: 2011

Distribuție: Maggie Q (Nikita), Shane West (Michael), Lyndsy Fonseca (Alex), Aaron Stanford (Birkhoff), Xander Berkeley (Percy), Melinda Clarke (Amanda)

Nota: 5/5

9 thoughts on “Recenzie serial: Nikita, sezonul #2

  1. Pai este vorba despre o organizatie secreta care nu exista, nu respira si cica salveaza vieti. Cel putin pe hartie. Insa Nikita isi da seama care este in realitate raul asa ca porneste de una singura in distrugerea acestei organizatii cunoscuta sub numele de Divizia. Pe parcursul acestei lupte fosta agenta se confrunta cu o multime de dusmani si in cele din urma reuseste sa isi indeplineasca scopul, insa peripetiile sunt departe de a se termina. Personal ador acest serial si abia astept sa ma apuc de sezonul al treilea ^^
   Sper ca te-am lamurit cat de cat. Dar daca mai ai intrebari iti voi raspunde cu mare drag

   1. Hm, imi suna bine. Momentan nu am timp sa incep alt serial, si abia reusesc sa le vad pe cele incepute deja, care apar saptamanal, dar imi place descrierea acestui serial. O sa il am in vedere pentru la vara, cand mi-am promis mie ca o sa ma uit la 20 de seriale :)) Multumesc pentru lamurire. E mult mai misto sa citesc descrierea ta, decat una oficiala, de pe cinemagia sau alt site. :3

    1. Placerea mea. Oricum daca iti place serialul, iti recomand sa citesti si o serie superba aparuta la Editura Tritonic. La recenzia sezonului #1 am scris despre ea.

 1. Nu am vazut inca serialul, dar sper sa reusesc sa-l urmaresc in vacanta. Imi place descrierea si serialul pare plin de actiune si suspans, iar personajele par bine construite si complexe,

 2. Buna intrebarea lui Furelise. Ti-am citit raspunsul si crede-ma, acum vreau si eu sa-l vad:)) Serialul, desigur. Am mai auzit de acest serial, dar cum nu am timp, nu am cautat despre el si pe el. Cand voi respira dupa agitatia de la facultate, promit sa-l vad:))
  Suna extrem de bine si ma atrage serialul. Si culmea…Shane 😡 😡 😡 Unde e Shane West sunt si eu:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share on Social Media