Share on Social Media
Recenzie serial: Wolfblood (sezonul #2)

După ce Rhydian a părăsit-o pe Maddy pentru a pleca cu mama lui în hiata acesteia, lucurile se schimbă destul de mult. În cele din urmă Shanon se obișnuiește cu ideea că cea mai bună prietenă a ei este un wolfblood iar Thom pare să se obișnuiască cu faptul că Maddy se îndrăgostește de lupul singuratic.

Wolfblood #2

Desigur că acțiunea devine mai interesantă în momentul în la Janna apare în micul orășel Northumbria, Stoneybridge pentru a-l convinge pe Rhydian să se întoarcă în haita tatălui său. Lucru aproape imposibil din moment ce liderul haitei îl vrea pe tânăr mort.

Însă ceeace mi-a plăcut cu adevărat la acest sezon este faptul că a cuprins două povești: Rhydian și hiata Jannei, dar și riscul ca Maddy și familia ei să devină cobai pentru experimente într-un laborator de științe, pentru că secretul lor este în primejdie datorită unei excursii cu școala.

Acest sezon a pus la încercare prietenia protagoniștilor, sentimentele lui Rhydian, dar și spiritul de sacrificiu al haitei. Totuși, consider că sezonul 1 a fost cel mai bun, chiar dacă aici am avut în sfârșit un moment Maddy - Rhydian.

Titlu: Wolfblood

Distribuție: Bobby Lockwood (Rhydian Morris), Kedar Williams-Stirling (Tom Okanawe), Louisa Connolly-Burnham (Shannon Kelly ), Aimee Kelly (Maddy Smith)

Anul distribuției: 2010

Nota: 3/5

2 thoughts on “Recenzie serial: Wolfblood (sezonul #2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share on Social Media